Atualidade

Mette-Marit da Noruega partilha vídeo do filho a praticar surf

A princesa Mette-Marit da Noruega publicou um vídeo do filho mais velho a praticar surf, no Instagram, rede social à qual aderiu recentemente.

Nas imagens pode-se ver que Marius, de 17 anos, é um amante do desporto.

Recorde-se que o jovem é fruto de um anterior relacionamento de Mette-Marit com Morten Borg. Em 2001, Mette-Marit casou-se com o príncipe Haakon, com quem tem dois filhos: Ingrid Alexandra e Sverre Magno.

Veja o vídeo:

A carregar

Nå som det har vært endel snakk om norsk ungdom…. Jeg synes vi har så mye av å være stolte av. Enten det er Marius som kjører i 4 timer etter skolen for å følge sin drøm, eller alle de andre sportsentusiastene som trener dag ut og dag inn for å oppnå sine mål. Alle de skjønne som hver dag sitter i mange timer med lekser for å komme gjennom skolen. Alle de nydelige guttene og jentene som føler at de ikke passer inn, alle de som jobber frivillig for at andre skal få det bedre. Jeg heier på norsk ungdom. Dere er gode nok. Vi er stolte av dere! God helg… Og kos dere med denne! #vierstolte #norway

Ver no Instagram